Els articles més destacats dels altres diaris sobre l’1-N

  • VilaWeb us ofereix, cada matí, una selecció dels millors articles

VilaWeb
Redacció
27.10.2006 - 07:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant els dies de campanya VilaWeb us ofereix cada matí un recull dels titulars més interessants de la premsa matinal. S’atansa la fi de la campanya i l’estratègia de pactes centra una bona part dels titulars d’avui. Artur Mas va dir ahir que un hipotètic govern en solitari de CiU, ni que fos en minoria, seria més estable que no pas el tripartit d’aquests darrers tres anys. Ho podeu llegir a l’Avui, La Vanguardia, El Periódico i El País.El candidat socialista va advertir a ICV que aquest partit sols atenyeria el govern si el PSC guanyava (Avui, La Vanguardia, El País). Aquesta és la resposta de Montilla a Joan Saura, que va demanar el vot dels socialistes decebuts (El Periódico). ERC, en canvi, en un míting a la comarca del Maresme, va atacar CiU i va justificar el vot útil catalanista (Avui, El Periódico).

De la premsa d’avui, en destaquem també dues entrevistes: la de l’Avui amb el candidat del PP, Josep Piqué; i la de La Vanguardia, de l’economista Xavier Sala i Martín amb el candidat d’ICV, Joan Saura.

Acabem aquest repàs amb una notícia d’ahir: l’ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol, va anunciar que publicaria les seves memòries en tres volums. Les editarà Proa i el primer volum sortirà al mercat no pas abans de la tardor del 2007 (Avui, El País).

Enllaços
Especial de VilaWeb: Eleccions al Parlament de Catalunya 2006.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any