Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  26.10.2006  14:00

Intercanvi d’experiències entre Ripollet i El Salvador en una trobada que clou divendres 27

Men?ame
 

El Centre Cultural acull, des de dilluns i fins divendres 27 d’octubre la trobada internacional de la cultura “El Salvador. Ripollet mira a Llatinoamèrica”. Per primera vegada a Europa es realitza un congrés d’aquest tipus, que recull la realitat d’un país des de la seva vessant literària, política i social. La intenció de l’equip de govern a l’hora d’afrontar aquest repte és que Ripollet tingui una projecció internacional a través dels mitjans de comunicació.
Durant la jornada de divendres, des de les 10 del matí, els actes previstos són la conferència “De la locura al desencanto”, que tracta els acords de pau i la violència de la nova narrativa salvadorenya, entre d’altres. També es parlarà sobre literatura femenina i, a les 18 hores, alguns dels escriptors que formen part de la “Generación comprometida” visitaran la Biblioteca de Ripollet, juntament amb el Director de la Biblioteca Nacional d’El Salvador, Manlio Argueta. Durant la tarda es debatrà la situació econòmica d’aquest país de Llatinoamèrica, la participació laboral de les dones i la possible alternativa de l’ecoturisme. A les 20.15 hores, l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, tancarà aquesta trobada.