Notícies

Dijous  26.10.2006  06:53

Els articles més destacats dels altres diaris sobre l'1-N

VilaWeb us ofereix, cada matí, una selecció dels millors articles

Men?ame
 

Durant els dies de campanya, VilaWeb us oferirà cada matí un recull dels titulars més interessants de la premsa matinal. L'enquesta del CIS i el joc de majories centra l'espai que els diaris dediquen a la campanya electoral. Sobre els resultats de l'enquesta en podeu llegir articles a l'Avui, la Vanguardia, el Periódico, el Punt i el País.

Quant a les declaracions dels candidats a la presidència de la Generalitat, el socialista José Montilla va dir ahir, durant una trobada amb el món de l'esport, que ara està disposat a donar suport al reconeixement de les seleccions esportives catalanes. Ho podeu llegir al País i a l'Avui. De la resta de candidats destaquem les paraules de Josep Piqué sobre el fenomen de la immigració, les de Mas sobre la necessitat, si arriba a la presidència, de restablir la sensatesa del govern, les de Saura, que assegura que ICV vetllarà perquè ni el PSC ni ERC pactin amb CiU, o les de Carod, que posa cinc condicions per negociar amb CiU i PSC.

Finalment, la Vanguardia, en la sèrie de converses als candidats fetes per Joan de Sagarra, en proposa una amb el líder d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira.