Nova direcció a Ràdio Arenys

VilaWeb
Redacció
03.05.2001 - 07:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures






El Consell de col·laboradors de Ràdio Arenys es reuneix aquest vespre, per primer cop, després del nomenament del nou director. El Consell d’Administració de l’emissora va acordar, divendres passat, el nomenament d’Oriol Ferran com a director. Oriol Ferran (Arenys de Mar, 1965) és periodista i forma part de l’equip que impulsa VilaWeb-Arenys. Ja havia dirigit l’emissora en anteriors ocasions.




La nova direcció, d’acord amb el mandant del Consell d’Administració, prioritzarà la definició d’un model de ràdio i la redacció d’un reglament de règim intern. Aquest treball es previst que es faci a partir d’un debat molt ampli i obert a tots els veïns i entitats d’Arenys de Mar. D’aquesta manera es vol aconseguir que l’emissora recuperi la bona sintonia que tenia amb els arenyencs. Un dels atractius afegit a aquest procés de remodelació de l’emissora és l’estrena, la tardor vinent, de les noves instal·lacions del Calisay.




La reunió d’aquest vepre (8 h. tarda, a la sala de plens de l’Ajuntament) és oberta a tots els col·laboradors i servirà per plantejar noves propostes i intentar acabar de resoldre la situació de crisis que ha viscut les darrers setmanes l’emissora.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any