Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  03.05.2001  07:00

Nova direcció a Ràdio Arenys

Men?ame
 
El Consell de col·laboradors de Ràdio Arenys es reuneix aquest vespre, per primer cop, després del nomenament del nou director. El Consell d'Administració de l'emissora va acordar, divendres passat, el nomenament d'Oriol Ferran com a director. Oriol Ferran (Arenys de Mar, 1965) és periodista i forma part de l'equip que impulsa VilaWeb-Arenys. Ja havia dirigit l'emissora en anteriors ocasions.


La nova direcció, d'acord amb el mandant del Consell d'Administració, prioritzarà la definició d'un model de ràdio i la redacció d'un reglament de règim intern. Aquest treball es previst que es faci a partir d'un debat molt ampli i obert a tots els veïns i entitats d'Arenys de Mar. D'aquesta manera es vol aconseguir que l'emissora recuperi la bona sintonia que tenia amb els arenyencs. Un dels atractius afegit a aquest procés de remodelació de l'emissora és l'estrena, la tardor vinent, de les noves instal·lacions del Calisay.


La reunió d'aquest vepre (8 h. tarda, a la sala de plens de l'Ajuntament) és oberta a tots els col·laboradors i servirà per plantejar noves propostes i intentar acabar de resoldre la situació de crisis que ha viscut les darrers setmanes l'emissora.