Els articles més destacats dels altres diaris sobre l’1-N

  • VilaWeb us ofereix, cada matí, una selecció dels millors articles

VilaWeb
Redacció
25.10.2006 - 06:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant els dies de campanya, VilaWeb us oferirà cada matí un recull dels titulars més interessants de la premsa matinal. Els d’avui són marcats pel suport del president espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, a la campanya de Montilla. Zapatero va prometre lleialtat al govern català que sortís de les eleccions de l’1-N, independentment del color polític. En podeu llegir les cròniques a l’Avui, La Vanguardia, El Periódico, El Punt i El País.La campanya també ha permès d’aclarir la posició d’ICV respecte del tripartit: Joan Saura no veu amb bons ulls un govern compartit amb el PSC sense la presència d’ERC. Ho expliquen l’Avui, La Vanguardia, El Periódico, el Punt i El País. Aquest diari també publica una entrevista amb el número 1 de la llista d’ICV.

Aquesta setmana l’Audiència de Barcelona jutja sis infractors de la llei: a les eleccions del 2004 i 2005 no es van presentar a la mesa electoral que els pertocava. Ho explica l’Avui.

La política també té moments dolços. En efecte, el pastisser Christian Escribà fa i ven panellets amb l’efígie de Mas, Carod, Montilla, Piqué i Saura. Qui sap, a més, si les vendes no són una estadística d’intenció de vot… Ho podeu llegir a l’Avui> i a La Vanguardia.

Enllaços
Especial de VilaWeb: Eleccions al Parlament de Catalunya 2006.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any