Notícies

Dimarts  24.10.2006  06:53

Els articles més destacats dels altres diaris sobre l'1-N

VilaWeb us ofereix, cada matí, una selecció dels millors articles.

Men?ame
 

Durant els dies de campanya, VilaWeb us oferirà cada matí un recull dels titulars més interessants de la premsa matinal. Els d'avui deixen entreveure que la campanya electoral s'acosta a la fi. Els partits polítics radicats a Espanya fan venir-ne els capitostos per demanar el vot dels catalans. És el cas del PP. Ahir, Mariano Rajoy va fer costat a Josep Piqué i va atacar durament el compromís signat per Artur Mas davant notari.

Llegiu, si no, les cròniques que publica l'Avui, la Vanguardia (cal registrar-s'hi), el Punt i el País.

A mesura que avança la campanya també se saben les reunions secretes entre els grans partits polítics. Com la que tingueren Montilla i Mas, el mes de juny proppassat. Ho expliquen el País i la Vanguardia.

Un altre aspecte a destacar és l'enquesta que publica avui el Periódico sobre intenció de vot. Segons l'enquesta, CiU aconseguiria 47-49 escons, els socialistes 39-41, ERC 19-20, el PP 14-15 i ICV-EUiA 12-13.

Finalment, la Junta Electoral ha ordenat la retirada de la revista de la Generalitat per ús electoralista. Ho expliquen la Vanguardia i l'Avui. I l'economista Xavier Sala i Martín entrevista el cap del PP Josep Piqué.