Notes de campanya

VilaWeb
Redacció
19.10.2006 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Artur Mas diu que l’acord entre CiU i el PSOE sobre els pressupostos deixa en evidència el PSC.

José Montilla s’adreça als votants dubtosos de CiU i contraposa el rigor socialista al ‘màrqueting ple de mentides’ de la federació.

Josep-Lluís Carod-Rovira avisa Mas que el DVD complica la negociació dels pactes post-electorals.

Josep Piqué creu que la ‘sociovergència’ seria irrespirable i demana als seus electors una participació multitudinària.

Joan Saura diu que ICV és una garantia contra l’ofensiva neoconservadora.
Els candidats de CiU i el PSC continuen acaparant l’atenció de la campanya electoral, amb creuament d’acusacions i amb les advertències que els llancen la resta de partits.

Ahir, per exemple, Josep-Lluís Carod-Rovira i Josep Piqué van coincidir a avisar Artur Mas que la campanya que mena li complicarà els pactes post-electorals. Josep-Lluís Carod-Rovira va dir que el DVD ConfidencialCat el podia ajudar a aconseguir èxits l’1 de novembre, però que li podia portar fracassos l’endemà, que és quan els partits començaran les negociacions dels pactes de govern. I Josep Piqué va dir que no donaria suport gratuït a CiU i que, si Mas volia ser president, que comencés a cercar acords polítics.

Piqué també va fer referència a un possible pacte entre el PSC i CiU, i va dir que la ‘sociovergència’ seria irrespirable, perquè ambdós partits havien caigut en els escàndols del 3% o del Carmel.

Duel Mas-Montilla

A banda les interferències dels altres partits, ahir Artur Mas i José Montilla es van tornar a adreçar missatges. El candidat de CiU va recordar a Montilla el pacte a què han arribat CiU i el PSOE sobre els pressupostos generals de l’estat. Segons Mas, aquest pacte és un ‘revés’ al PSC’, que li ha vingut del seu propi partit de Madrid.

En canvi, el candidat socialista va adreçar-se als votants de CiU contraposant-los el rigor i la serietat del PSC, al ‘teatre de tercera’ i al ‘màrqueting ple de mentides’ de CiU. Montilla va parafrasejar Jordi Pujol per dir que ara no tocava votar CiU.

Enllaços
Especial de VilaWeb: Eleccions al Parlament de Catalunya 2006.
Enquesta i fòrum de VilaWeb: Com veieu la campanya electoral a la presidència de la Generalitat?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any