Carod i Piqué avisen Mas que la campanya de CiU li complicarà els pactes

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.10.2006 - 17:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els candidats d’ERC i del PP han coincidit a advertir Artur Mas que la campanya que mena li complicarà les coses a l’hora dels pactes post-electorals. Josep-Lluís Carod-Rovira diu que el DVD ConfidencialCat el pot ajudar a aconseguir èxits l’1 de novembre, però que li pot portar fracassos l’endemà, que és quan els partits començaran les negociacions dels pactes de govern. I Josep Piqué ha dit a Mas que, si vol ser president, comenci a cercar acords polítics.El candidat del PP a la Generalitat també ha dit que se sentia profundament molest i maltractat per CiU, que ha signat davant notari que no faria acords permanents amb els populars. Piqué ha reiterat que no donarà xecs en blanc a ningú. D’questa manera, deixa sobre la taula la possibilitat de votar contra la investidura de Mas.

Sobre el DVD, Carod n’ha dit: ‘Això és Catalunya, i no pas els Estats Units ni Espanya; aquí no es fa política d’empastifar l’adversari amb mentides i insults’.

Sobre aquesta qüestió, el candidat d’Iniciativa, Joan Saura, dit que la campanya que fa CiU aquests primers dies és ‘bruta i fins i tot il·legal.

Enllaços
Especial de VilaWeb: Eleccions al Parlament de Catalunya 2006.
Enquesta de VilaWeb: Com veieu la campanya electoral a la presidència de la Generalitat?
Web especial de la Generalitat sobre les eleccions de l’1 de novembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any