Notícies

Dimecres  18.10.2006  11:57

Carod avisa Mas que el DVD complicarà la negociació amb ERC

Critica que 's'empastifi l'adversari amb mentides' · Saura diu que la campanya de CiU és il·legal

Men?ame
 

Continua la polèmica del DVD de CiU, ConfidencialCat. Josep-Lluís Carod-Rovira ha avisat Artur Mas que pot ser que el DVD (que és molt crític amb el tripartit) l'ajudi a 'aconseguir èxits l'1 de novembre, però que li pot portar fracassos l'endemà, que és quan els partits començaran les negociacions per a fer els pactes de govern. Carod ha confessar, de totes maneres, que no havia vist el DVD, i això que és un dels personatges que hi apareix.

Del DVD, Carod n'ha dit: 'Això és Catalunya, i no pas els Estats Units ni Espanya; aquí no es fa política d'empastifar l'adversari amb mentides i insults'.

Sobre aquesta qüestió, el candidat d'Iniciativa, Joan Saura, dit que la campanya que fa CiU en aquests primers dies és 'bruta i fins i tot il·legal.

Convé recordar que el responsable de campanya de CiU, David Madí, va demanar ahir la dimissió del director de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, Joan Majó, perquè considerava que havia actuat amb sectarisme i que no tractava tots els partits igualment. Recordem que la CCRTV va acordar d'exhaurir la via judicial per demanar responsabilitats, atès que el DVD aprofita imatges de TVC.