Carod avisa Mas que el DVD complicarà la negociació amb ERC

  • Critica que 's'empastifi l'adversari amb mentides' · Saura diu que la campanya de CiU és il·legal

VilaWeb
Redacció
18.10.2006 - 11:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Continua la polèmica del DVD de CiU, ConfidencialCat. Josep-Lluís Carod-Rovira ha avisat Artur Mas que pot ser que el DVD (que és molt crític amb el tripartit) l’ajudi a ‘aconseguir èxits l’1 de novembre, però que li pot portar fracassos l’endemà, que és quan els partits començaran les negociacions per a fer els pactes de govern. Carod ha confessar, de totes maneres, que no havia vist el DVD, i això que és un dels personatges que hi apareix.Del DVD, Carod n’ha dit: ‘Això és Catalunya, i no pas els Estats Units ni Espanya; aquí no es fa política d’empastifar l’adversari amb mentides i insults’.

Sobre aquesta qüestió, el candidat d’Iniciativa, Joan Saura, dit que la campanya que fa CiU en aquests primers dies és ‘bruta i fins i tot il·legal.

Convé recordar que el responsable de campanya de CiU, David Madí, va demanar ahir la dimissió del director de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, Joan Majó, perquè considerava que havia actuat amb sectarisme i que no tractava tots els partits igualment. Recordem que la CCRTV va acordar d’exhaurir la via judicial per demanar responsabilitats, atès que el DVD aprofita imatges de TVC.

Enllaços
Especial de VilaWeb: Eleccions al Parlament de Catalunya 2006.
Enquesta de VilaWeb: Com veieu la campanya electoral a la presidència de la Generalitat?.
Web especial de la Generalitat sobre les eleccions de l’1 de novembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any