Els articles més destacats als altres diaris

  • VilaWeb us ofereix, cada matí, una selecció dels millors articles dels diaris

VilaWeb
Redacció
18.10.2006 - 07:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant els dies de campanya, VilaWeb us oferirà cada matí un recull dels titulars més interessants de la premsa matinal. Heus ací els d’avui, que ultrapassen la política estrictament catalana i es fixen en la retirada, per CiU, de l’esmena de la totalitat dels pressupostos espanyols. Aquest moviment pot indicar, segons els analistes, un acostament entre la federació i els socialistes amb vista a l’endemà de l’1 de novembre.> Sobre l’acord pressupostari CiU-PSOE, podeu llegir els articles del Punt (‘Pacte de futur entre CiU i el PSOE’), Avui (‘Nou flirt Mas-ZP’), La Vanguardia (‘Vía libre a los presupuestos tras retirar sus enmiendas CiU y PNV’) i El Periódico (‘Montilla assegura que la retirada de l’esmena de CiU és un gratis total’). També en parla l’editorial de l’Avui i de La Vanguardia (cal registrar-s’hi).

> Encara s’arrossega l’afer del polèmic vídeo de CiU, ‘Confidencial Cat’. Ahir mateix, David Madí (cap de campanya de la federació) va demanar la dimissió del director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, Joan Majó. Ho expliquen l’Avui i El Punt.

>Sobre l’ús d’internet en aquesta campanya, es destaquen els articles de La Vanguardia (Blogs, entrevistas y descargas de vídeos) i el del País (Nuevos medios, nuevas campañas).

Enllaços
Pàgina especial de VilaWeb sobre la campanya electoral.
Més titulars a la secció La Premsa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any