Els articles més destacats dels altres diaris

  • VilaWeb us ofereix, cada matí, una selecció dels millors articles dels diaris

VilaWeb
Redacció
17.10.2006 - 07:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant els dies de campanya electoral, VilaWeb us oferirà cada matí un recull dels titulars més interessants de la premsa del dia. Heus ací els d’avui, centrats, d’una banda, en el polèmic vídeo de CiU (‘Confidencial Cat’), i en l’entrevista de l’economista Xavier Sala i Martín amb el candidat socialista, José Montilla.> Precisament La Vanguardia publica avui una entrevista de Sala i Martín amb Artur Mas (cal registrar-s’hi).

> Sobre la polèmica entrevista d’ahir amb Montilla, Carles Ribera signa un article a El Punt: ‘Un cara a cara amb Sala i Martín‘. També s’hi refereix Quim Monzó a La Vanguardia: ‘Montilla en las entrevistas’ (cal registrar-s’hi), en què critica el candidat socialista per la ‘incapacitat de mantenir una conversa que no sigui dúctil’.

> El Punt: Candidats.cat, un article que posa de manifest que, dels cinc grans candidats a la presidència de la Generalitat, únicament Josep Piqué no té web pròpia. Aquesta campanya, diu l’article, serà marcada pels continguts televisius de la xarxa.

> El Punt: Aplicar les promeses que Mas ha signat a cal notari costa 1.200 milions.

> Avui: La CCRTV demana responsabilitats jurídiques pel DVD i Rècord de descàrregues del vídeo de CiU sobre el tripartit.

> La Vanguardia: ‘Mesura, madurez y respeto’ (cal registrar-s’hi), article de Lluís Foix sobre el començament de la campanya electoral.

> El Periódico: Intent d’entendre Piqué, article de Josep M. Espinàs sobre les diferències entre Josep Piqué i Ángel Acebes o Eduardo Zaplana, tots del mateix partit.

> El País: Entrevista amb una immigrant colombiana, que posa sobre la taula el vot de la immigració.

Enllaços
Pàgina especial de VilaWeb sobre la campanya electoral.
Més titulars a la secció La Premsa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any