Ferran Garcia-Oliver guanya el Premi Carles Rahola d’assaig amb l’obra ‘El vaixell de la Genseric’

  • Ha estat premiat aquest mes de setembre per la Fundació Prudenci Bertrana de Girona

VilaWeb
Redacció
29.09.2006 - 10:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ferran Garcia-Oliver ha guanyat el XXVII Premi Carles Rahola d’assaig de Girona amb l’obra ‘El vaixell de la Genseric’, un dietari escrit entre el 2004 i el 2005. El llibre aporta reflexions al voltant de temes diversos que, des del punt de vista de Ferran Garcia-Oliver, afecten la societat valenciana en què vivim. En una entrevista de fa pocs dies va explicar que el llibre conté “assumptes relacionats amb la literatura, amb els llibres que vaig llegint, però també hi ha reflexions sobre el paisatge, la mort de personatges coneguts i que no ho són, sobre la paternitat, l’amistat, el país o la llengua”.

Aquest llibre, que ha estat premiat aquest mes de setembre per la Fundació Prudenci Bertrana de Girona, serà a les llibreries cap a la primavera de 2007. Alguns dels autors premiats en anys anteriors en aquest certamen han estat: Enric Sòria, Núria Bou, Jaume Sobrequés, Alan Yates, Josep Murgades, Alfred Bosch o Josep M. Terricabres.

Ferran Garcia-Oliver (Beniopa, la Safor, 1957) és doctor en Història Medieval i professor universitari. A més de la publicació de diversos llibres d’història també ha publicat la novel·la La veu d’Odiló (Angle, 2004) i els llibres Oc (Edicions 3i4, 1989), París particular (Edicions 3i4, 1993) i Per espaiar la malenconia (Columna, 1995).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any