Notícies

Dijous  21.09.2006  06:00

La Generalitat crea un bloc adreçat als joves

La Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya obre 'Punt_J'

Men?ame
 

Els primers blocs eren d'internautes que, bàsicament, recollien i descrivien enllaços. Més endavant s'hi van afegir internautes de tota casta, i ara hi abunda gent jove. Mentrestant, s'hi han afegit empreses i ara sembla que hagi sonat l'hora de l'administració. En efecte, la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya publica el primer bloc obert per una administració pública del país dreçat al jovent, es tracta de Punt_J.

Punt_J ofereix informació amena i d'interès per als joves, recursos sobre habitatge, feina, sexualitat, música, salut, etc. Segons Olivié Bayón, secretari general de Joventut, han triat el bloc perquè és una mitjà, dinàmic i ràpid, que els joves fan servir habitualment. Els apunts, que s'ordenen temàticament per facilitar-ne la cerca, també es poden rebre al correu electrònic propi en un butlletí quinzenal.

Axí, entre els últims apunts que s'hi han publicat, hi ha informació d'avals de la Generalitat perquè els joves es puguin emancipar, sobre com trobar feina o fer-se monitor; però també s'hi poden llegir apunts sobre un concurs de podcasts, un altre de fotografia, o sobre el Festival Àsia.