Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  04.09.2006  12:14

La mort del caçador de cocodrils trasbalsa la blocosfera

Men?ame
 

El director del Zoo d'Austràlia i presentador del programa The Crocodile Hunter (El Caçador de Cocodrils), Steve Irwin, ha mort avui a causa de la picada d'una escurçana mentre filmava un documental a l'estat de Queensland (Austràlia). La mort del famós especialista en animals salvatges ha consternat la blocosfera, i actualment 'Steve Irwin' és la cerca més realitzada al principal portal de blocs, Technorati.

Milers de blocaires han escrit apunts sobre la mort del qui, per molts, era un ídol televisiu i a través dels seus escrits es pot veure com ha afectat aquesta mort a Austràlia, però també a d'altres racons del món. Podeu llegir-los des d'aquí. La notícia també ha causat ressò entre els blocs escrits en català, però mentre que alguns autors com la Tina Vallès i en Marc Belzunces han lamentat la mort de qui, per molts, era una persona especial, n'hi ha d'altres com la Lola que han volgut desmitificar el personatge televisiu d'Steve Irwin. A més, també podeu veure alguns fragments de les seves actuacions via YouTube des d'aquí.

Irwin ha mort amb 44 anys mentre filmava un documental pel seu programa al canal Animal Planet, la picada de l'escurçana li ha causat un col·lapse cardíac abans que rebés atenció mèdica. Va fundar un zoo i va crear la fundació Wildlife Warriors Worldwide i era conegut per la seva lluita per la conservació de les espècies en perill d'extinció. El mateix ministre d'Afers Estrangers australià, Alexander Downer, ha lamentat públicament la mort d'Steve Irwin i ha dit que apreciava la seva tasca per promoure els tresors ecològics d'Austràlia.