26.000 mussols telemàtics.

VilaWeb
Redacció
30.04.2001 - 21:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mercè Valero, enguany s’ha endut un dels premis “Mussolada”, ja que tots hem exclamat, quina mussolada, quan ens hem assabentat que ha reunit 26.000 imatges de mussols baixades d’Internet, de tot arreu del món. Pensem des d’aquesta redacció que el premi el te molt ben guanyat, quina feinada. Un altre premi va ser per al Balneari Broquetas de Caldes de Montbui, per una importantíssima, i nombrosa, col·lecció de mussols, també d’arreu del món. Els premis Mussol de l’Any se’l va endur el Conseller de Governació del Govern de Catalunya, Sr. Xavier Pomés i la periodista Gemma Nierga, actualment a Ràdio Barcelona. Xavier Pomés en el moment de recollir el seu premi de mans de l’alcalde de Sant Quirze, Sr. Sebastià Ruiz, va manifestar, no comprenc com podeu donar aquest premi a un polític tant sonso, callat i avorrit i realment estic molt poc acostumat a rebre premis, el que rebo son moltes bronques.

Hem de dir en honor a la veritat que vàrem veure en el conseller, una persona simpàtica, i de molt bon tracte, i que quan li vam demanar de fer-li una fotografia al costat de la Mariona, si va oferir gustosament, i el podem veure en una de les fotografies del Mussol Espavilat junt al nostre alcalde i al regidor de cultura, Sr. Joan Andreu Blázquez. L’alcalde Sebastià Ruiz, en el seu parlament, va dir “els mussolencs, ja tenim representació a la Generalitat” Gemma Nierga, va rebre el guardó, d’una forma virtual, ajudada per una projecció, que els organitzadors van enregistrar a la seu de Ràdio Barcelona, penso que el pont de l’1 de maig, te molt a veure. La periodista va dedicar el seu premi a Ernest Lluch, mussol, intel·ligent, observador i valent

El IXè Aplec del Mussol, organitzat per l’Ateneu de Sant Quirze, sota la batuta del Sr. Manel Sabès, enguany doncs a estat tot un èxit, la vetllada va ser presentada per la locutora de ComRàdio, Virtu Morón. Enric Alloza, redacció stqv.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any