Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  21.08.2006  06:44

El quart cinturó, prioritat en la comissió d'infraestructures estat-Generalitat

El nou organisme és fruit de l'entrada en vigor del nou estatut

Men?ame
 

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, va assegurar que la comissió d'infraestructures estat-Generalitat per a l'aplicació de l'estatut apostarà pel quart cinturó i el ferrocarril. La comissió es reunirà al setembre i començarà 'la recerca de solucions a allò que fins ara es denomina quart cinturó per comunicar el Vallès Oriental, l'Occidental, el Baix Llobregat i el Penedès', amb l'objectiu de crear 'una via que afavoreixi la mobilitat'.

Nadal ha detallat que la comissió estudiarà també, en l'apartat de carreteres, 'tots els grans eixos, amb els desdoblaments de la N-II, N-340, N-230 i l'eix prepirinenc, que inclou la zona de Lleida, que va quedar aturada fa deu anys. També s'estudiarà la continuació del quart cinturó en la part ja adjudicada entre Abrera i Terrassa». De fet, hores d'ara, l'estat només ha posat a licitació el tram entre Viladecavalls i Terrassa i no és clar què passarà amb la resta fins a Granollers, ja que es va arribar a l'acord que seria la Generalitat la que decidiria què calia fer i ho comunicaria a l'estat.