Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  11.08.2006  00:50

Ramon Soler guardonat amb el Premi Sitges Capaç.

Men?ame
 

El Premi Sitges Capaç d’Accessibilitat s'ha concedit a Ramon Soler per la seva tasca sensibilitzadora que ha realitzat en dues vessants de la seva vida: com a editor de L’Eco de Sitges ha demostrat la seva sensibilitat des dels inicis del Programa Sitges Capaç publicant un anunci quinzenal relacionat amb la discapacitat per tal de sensibilitzar la població del nostre municipi. Des de l’any passat la col·laboració va passar a ser setmanal publicant una frase al·lusiva a la discapacitat en cada edició. Com a president de la Comissió de Festa Major cada any ha ofert la possibilitat de que les persones amb discapacitat poguessin gaudir de la Festa com un ciutadà més i ha posat els mitjans per que els discapacitats de Sitges puguin participar activament en algun acte. El primer any de realització del programa, discapacitats de Sitges van poder tirar els morterets de Festa Major. Enguany el Pregó de Festa Major serà traduït a Llengua de Signes Catalana.
El Premi, atorgat per un Jurat format per representants del Consell Municipal d’Accessibilitat, una tècnica del Departament Sitges Capaç d’Accessibilitat, un representant de Caixa Sabadell (qui atorga el premi en metàl·lic) i el Regidor de Benestar Social, s’entregarà durant la Nit dels Premis Sitges que tindrà lloc el proper dissabte 28 d’octubre.