Notícies

Divendres  14.07.2006  18:34

Catalunya-Euskadi de futbol, ara sí

Tot indica que serà el 7 d'octubre, al Camp Nou

Men?ame
 

Un dels partits més esperats pels aficionats catalans i bascos de futbol ja té data: dissabte 7 d'octubre. Segons ha pogut saber VilaWeb, l'enfrontament entre les seleccions nacionals de Catalunya i Euskadi gairebé es pot donar per fet. Els contactes entre la Federació Catalana de Futbol i la d'Euskadi han arribat a bon port. El Camp Nou és l'escenari més probable per acollir el partit.

La festa esportiva s'aprofitarà per fer front comú en la demanda de reconeixement oficial d'ambdues seleccions. La data del 7 d'octubre coincideix, a més, amb un compromís de la selecció espanyola de futbol.

Per altra banda, en una entrevista que es pot llegir a la plana web de la Plataforma, l’exseleccionador català Àngel ‘Pichi’ Alonso, diu que Catalunya podria haver fet millor paper que Espanya al recent Mundial d'Alemanya. Alonso explica que una selecció catalana no tindria res a envejar a alguna de les seleccions que va passar a vuitens de final. També es mostra convençut que un 90% dels jugadors catalans escollirien Catalunya en el cas que poguessin competir de forma oficial. En referència al mal paper de la selecció espanyola, Pichi Alonso ho atribueix al fet que les altres seleccions tenen un sentiment nacional més cohesionat.