Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  03.07.2006  20:00

EUPV-Entesa de Gandia denuncia el tractament informatiu de Canal 9 de l’accident del metro de València

Demanen que s'anul·len els actes festius programats per l'Ajuntament de Gandia aquesta setmana en motiu de la visita del papa

Men?ame
 

El col·lectiu d'EUPV-Entesa de Gandia ha enviat un comunicat per expressar “el rebuig més absolut i la vergonya en comprovar el tractament informatiu que la cadena pública Canal 9 ha fet sobre l’accident del metro de València”. Segons els portaveus del col·lectiu local, ha estat “un tractament insensible, incomplet i ocultista. I han denunciat que mentre altres cadenes estaven donant informació actualitzada i oferien les declarcions dels diferents resposables polítics, Canal 9 informava de forma exhaustiva de la visita del papa.

Quan encara no es coneixen exactament les causes, el col·lectiu d'EUPV-Entesa de Gandia també ha manifestat el seu condol a totes les víctimes de l'accidentent que ha ocorregut cap a la una del migdia a prop de l'estació de Jesús, així com a la resta dels veïns de la ciutat de València, “sacsejada per un accident de magnitud catastròfica”.

El coordinador d'EUPV-Entesa de Gandia, Alfons Sánchez, ha explicat que s'ha posat en contacte amb membres del Govern Municipal per sol·licitar la declaració de tres dies de dol “en mostra de condol i solidaritat amb les víctimes i la ciutat de València”. També ha demanat que s'anul·len els actes festius programats per l'Ajuntament de Gandia aquesta setmana, incloent-hi tots els que estiguen relacionats amb la visita papal.

+ Especial VilaWeb: Informació i fòrum d'opinió sobre l'accident del metro de València