EUPV-Entesa de Gandia denuncia el tractament informatiu de Canal 9 de l’accident del metro de València

  • Demanen que s'anul·len els actes festius programats per l'Ajuntament de Gandia aquesta setmana en motiu de la visita del papa

VilaWeb
Redacció
03.07.2006 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El col·lectiu d’EUPV-Entesa de Gandia ha enviat un comunicat per expressar “el rebuig més absolut i la vergonya en comprovar el tractament informatiu que la cadena pública Canal 9 ha fet sobre l’accident del metro de València”. Segons els portaveus del col·lectiu local, ha estat “un tractament insensible, incomplet i ocultista. I han denunciat que mentre altres cadenes estaven donant informació actualitzada i oferien les declarcions dels diferents resposables polítics, Canal 9 informava de forma exhaustiva de la visita del papa.

Quan encara no es coneixen exactament les causes, el col·lectiu d’EUPV-Entesa de Gandia també ha manifestat el seu condol a totes les víctimes de l’accidentent que ha ocorregut cap a la una del migdia a prop de l’estació de Jesús, així com a la resta dels veïns de la ciutat de València, “sacsejada per un accident de magnitud catastròfica”.

El coordinador d’EUPV-Entesa de Gandia, Alfons Sánchez, ha explicat que s’ha posat en contacte amb membres del Govern Municipal per sol·licitar la declaració de tres dies de dol “en mostra de condol i solidaritat amb les víctimes i la ciutat de València”. També ha demanat que s’anul·len els actes festius programats per l’Ajuntament de Gandia aquesta setmana, incloent-hi tots els que estiguen relacionats amb la visita papal.

+ Especial VilaWeb: Informació i fòrum d’opinió sobre l’accident del metro de València

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any