Sepúlveda presenta candidatura per encapçalar la llista del PSC

  • Militant de la formació des de fa 20 anys i membre de la Federació socialista, creu que Ripollet necessita una sèrie de compromisos que actualment ‘no existeixen’.

VilaWeb
Redacció
02.07.2006 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures



Celedonio Sepúlveda ha presentat a la Primera Secretaria de l’Agrupació del PSC de Ripollet la seva candidatura per encapçalar la llista socialista local en les properes eleccions municipals, que es celebraran el 27 de maig de 2007. Sepúlveda porta 20 anys militant a l’agrupació socialista local, on ha estat Secretari de Joventut i Secretari d’Organització, també Secretari de Finances i Conseller de la Federació, i promotor i fundador de Ciutadans pel Canvi a Ripollet. A més de la seva implicació política, actualment és el president de l’AMPA de l’IES Can Mas i membre de la junta de l’Escola de Bàsquet Sant Gabriel.

“Veig que Ripollet està perdent les darreres oportunitats que té, no té moltes opcions i veig que el compromís amb el poble no existeix”. Amb aquestes paraules explica Sepúlveda com veu la situació actual a la nostra població. Per a ell, l’actuació del govern municipal ha d’anar més enllà de l’urbanisme. “Ara formo part de diferents entitats i veig que hi ha moltes necessitats. Els ciutadans donen per bones algunes actuacions perquè són habituals però, quan ho mires des de lluny, t’adones que no són correctes”, diu.

D’altra banda, Sepúlveda incideix en que l’alcalde d’un poble com Ripollet no pot imitar a altres municipis: “A l’Àrea Metropolitana tots anem al mateix pas però Ripollet té un altre teixit social, altres necessitats,… és diferent”. Per aquest motiu considera que s’ha de potenciar la vida cultural i esportiva local i donar importància només a les obres urbanístiques realment necessàries.

Després de 20 anys treballant dins l’Agrupació Local del PSC, Sepúlveda vol optar a un càrrec institucional, una opció que ha pres a partir de motivacions pròpies i internes del partit. “Sempre he treballat en silenci i ara estic en una situació que fins i tot m’han relegat. Tanta gent bona tenen que no compten amb mi?” es pregunta Sepúlveda.

Ara els militants i simpatitzants del PSC de Ripollet hauran de votar per decidir el seu cap de llista.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any