The Companys obren el Senglar Rock

  • Els membres del grup també actuen amb el nom de Tremendos

VilaWeb
Redacció
28.06.2006 - 07:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup ponentí The Companys actuarà aquest dijous, dia 29, en el concert que obrirà el Senglar Rock que, per segons any, es celebra a les Basses d’Alpicat, a Lleida.

A ben segur la formació integrada per músics d’Almatret, Arbeca, Lleida i Maials interpretaran peces del seu tercer, i fins ara últim, disc “Les músiques de Lo Cartanyà. Amb dos collons”, que és el recull dels temes creats l’any 2005 per l’exitosa sèie de Televisió de Catalunya “Lo Cartanyà”. I sense oblidar tems dels seus dos anteriors discs “Apuja’t la bragueta” (2002) i “Ni polític ni correcte” (2004) que Ràdio 4 va qualificar com un dels deu millors discs editats en català d’aquesll any. Tots els treballs discogràfics de The Companys, que es van formar el 1993, han estat publicats per Picap.

Concerts d’estiu

El concert del Senglar Rock servirà com a punt de sortida de les actuacions estiuenques de The Companys.

Entre aqueste destacquen la participació a l’Acampada Jove, a Sant Celoni, el dia 13 de juliol o la quie faran a Prada de Conflent, el dia 20 d’agost, dins de la Universitat Catalana d’Estiu.

Solosna, Organyà, La Seu d’Urgell, les Borges Blanques, Freixent o La Sentiu de Sió són altrs poblacions on actuaran The Companys durant aquest estiu.

Unes actuacions que es veuen complementades amb els concerts de Tremendos, l’alter ego del grup ponentí, com el que van fer aquesta passada revetlla de Sant Joan a Artesa de Lleida.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any