Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  22.06.2006  00:02

Tornen els cursos musicals d'estiu d'Albaida

Men?ame
 

L’1 de juliol començaran els cursos musicals d'estiu Ciutat d'Albaida 2006, que oferiran cursos de flauta, saxo, oboè, fagot, clarinet, tuba i bombardí, trombó, trompeta, piano, guitarra, violí, viola, violoncel i percussió fins al 28 de juliol. Entre el professorat d’aquesta edició hi ha diversos catedràtics, com el de flauta del Conservatori Superior de València, el de violí del Conservatori Superior de Salamanca, o el de piano del Conservatori Superior de Castelló. A més, hi participaran músics de nivell internacional, com el concertista Fabrizzio Meloni, en l'especialitat de clarinet, o Eric Sammut, timbaler de l'Orquestra de París, i que impartirà un curs de percussió avançada. La proramació dels cursos inclou també una Master Class de jazz, amb Francisco Ángel Blanco Nieto, més conegut com ‘Latino’, saxofonista del grup ‘Presuntos Implicados’, i un gran impulsor de formacions de Jazz i Big Band.
Les activitats dels cursos d'estiu estaran centralitzades al Centre Cultural de l'antic institut d'Albaida. Des de la regidoria de Música, responsable de l'organització dels cursos, s’ha indicat que estan preparant una sèrie d'activitats paral·leles per als alumnes, com activitats a la piscina municipal i classes de ball, entre altres. També han informat que s’ha programat la celebració del cicle de música de cambra i noves tendències ‘Les Nits al Palau’, que oferirà les nits dels dilluns, dimecres i dijous del mes de juliol actuacions a l'aire lliure en el Pati d'Armes del Palau Marquesal d'Albaida.
Podeu aconseguir més informació a través del telèfon 962900960 o la pàgina web de l'Ajuntament d'Albaida albaida.org.