Notícies

Dijous  15.06.2006  08:23

Miquel Gil, gran triomfador dels Premis Ovidi Montllor

Verdcel, Urbàlia Rurana, la Gossa Sorda i Elies, també guardonats

Men?ame
 

Miquel Gil ha estat anit el gran triomfador dels Premis Ovidi Montllor, lliurats al Teatre el Micalet de València, ple de gom a gom. Miquel Gil ha obtingut els guardons al millor disc, als millors arranjaments i, a més, el premi Muixeranga al millor intèrpret del país, de votació popular. Verdcel ha aconseguit el premi al millor disc de cançó. El premi al millor disc de folk ha anat a parar a Urbàlia Rurana, per 'Territoris Amables’.

La Gossa Sorda ha rebut el premi al millor disc de pop rock; i 'Al carrer dels meus records', d'Elies, el premi a la millor cançó. El premi a la millor lletra ha estat per a la 'Cançó Explícita' de Pau Alabajos, i Orxata Sound System ha estat declarat Grup Revelació.

El guardó a la trajectòria artística s’ha lliurat a Toti Soler; i el de suport a la música en valencià, al periodista Toni Mestre.

A l'acte, presentat per Alfons Cervera i Núria Cadenas, el president del Col·lectiu de Músics i Cantants en Valencià, Manolo Miralles, ha demanat la fi de les polítiques discriminatòries i de la censura.