Miquel Gil, gran triomfador dels Premis Ovidi Montllor

  • Verdcel, Urbàlia Rurana, la Gossa Sorda i Elies, també guardonats

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.06.2006 - 08:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Miquel Gil ha estat anit el gran triomfador dels Premis Ovidi Montllor, lliurats al Teatre el Micalet de València, ple de gom a gom. Miquel Gil ha obtingut els guardons al millor disc, als millors arranjaments i, a més, el premi Muixeranga al millor intèrpret del país, de votació popular. Verdcel ha aconseguit el premi al millor disc de cançó. El premi al millor disc de folk ha anat a parar a Urbàlia Rurana, per ‘Territoris Amables’.La Gossa Sorda ha rebut el premi al millor disc de pop rock; i ‘Al carrer dels meus records’, d’Elies, el premi a la millor cançó. El premi a la millor lletra ha estat per a la ‘Cançó Explícita’ de Pau Alabajos, i Orxata Sound System ha estat declarat Grup Revelació.

El guardó a la trajectòria artística s’ha lliurat a Toti Soler; i el de suport a la música en valencià, al periodista Toni Mestre.

A l’acte, presentat per Alfons Cervera i Núria Cadenas, el president del Col·lectiu de Músics i Cantants en Valencià, Manolo Miralles, ha demanat la fi de les polítiques discriminatòries i de la censura.

Enllaços
L’Avanç: Miquel Gil triomfa als Premis Ovidi.
Avui: Tres premis Ovidi Montllor de la Música per a Miquel Gil.
El Punt: Miquel Gil rep tres guardons als Premis Ovidi de València.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any