Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  15.06.2006  06:00

Canvia la cara del cafè dels molt cafeters

Juan Valdez, l'icona de la marca Cafè de Colòmbia, es jubila

Men?ame
 

L'actor que durant trenta-set anys ha estat la cara visible del logo de Cafè de Colòmbia, Carlos Sánchez Jaramillo, fa avui a Madrid una de les últimes aparicions públiques com a Juan Valdez, el nom del personatge que interpreta des del 1969. Als setanta-un any Sánchez es retira. A la inauguració de la primera botiga Juan Valdez d’Europa es posarà per última vegada el ponxo i el barret mexicà que l'han caracteritzat tots aquests anys, al costat de la mula Conxita, la inseparable companya.

Cafè de Colòmbia ja li cerca successió, tanmateix, i hi ha més de quatre-cents concursants que aspiren a ser el nou Juan Valdez de la marca, que mantindrà el bigoti que sempre l'ha caracteritzat i que la Federació de Cafeters de Colòmbia anunciarà aquest mateix mes.

Valdez ha arribat a cotes tan altes de popularitat que l'any passat fou elegit icona de la publicitat més important dels Estats Units, al davant de Ronald McDonald, el conillet de Duracell, el logo de Nike... Per totes aquestes raons Juan Sánchez es considera poc menys que 'un emblema nacional', i es retira amb nostàlgia, segons que diu.