Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  14.06.2006  15:56

Document que compara l'estatut del 30 de setembre i l'aprovat pel Congrés espanyol

Per correu electrònic circula un document que contrasta els canvis de l'estatut tramitat a Espanya

Men?ame
 

Fa uns quants dies que circula per correu electrònic un document (pdf) que compara l'estatut aprovat el 30 de setembre pel parlament català i l’aprovat pel Congrés i el Senat espanyols. El document té setanta-dues pàgines i els canvis i retallades s’hi destaquen molt clarament i immediata: el text suprimit hi apareix en vermell i ratllat, i el text afegit hi apareix en verd i subratllat. A la fotografia, una mostra del preàmbul.

El document, que corre per cadenes i llistes de correu electrònic, és obra de la Plataforma pel dret de decidir (també es pot aconseguir des de la seva pàgina web). La Plataforma pretén, d’aquesta manera, fer la màxima difusió possible de les retallades infligides a l'estatut del 30 de setembre.

A la pàgina de la Generalitat també hi ha un document comparatiu, però de l'estatut aprovat enguany per les cambres espanyoles i el del 1979.