Un empat catapulta el Nàstic a Primera Divisió

  • Més de deu mil persones surten al carrer a Tarragona · L'equip arribarà demà a la capital, on farà una rua · Torna a la categoria d'or després de cinquanta-nou anys

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.06.2006 - 17:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’empat del Nàstic de Tarragona al camp del Xerès l’ha catapultat a Primera Divisió. Els tarragonins retornen a la categoria d’or després de cinquanta-nou anys. I ho han fet amb el suport d’uns cinc-cents aficionats que han viatjat des de Tarragona. Els jugadors de Luis César Sampedro són ara els líders de segona divisió. El Nàstic ja feia setmanes que tenia l’ascens a tocar, però aquest és el primer partit en què depenia d’ell.Més de deu mil persones s’han aplegat al centre de Tarragona per celebrar l’ascens. Demà, l’equip farà una rua per la ciutat.

La jornada de demà

Pel que fa a demà, el Lleida, que jugarà al camp del Llorca (20.00), pot tenir la darrera oportunitat per a sortir de la zona de descens; el Castelló n’és a quatre punts, i intentarà vèncer a casa contra el filial del Màlaga per no complicar-se la vida.

Demà també serà el torn del Llevant, que sortirà al terreny de joc de l’Eibar (19.00) disposat a mantenir el tercer lloc de la classificació, el qual atorga l’últim lloc d’ascens a primera divisió. Una hora abans, l’Hèrcules juga a casa contra l’Albacete (18.00), i una victòria li pot valer la permanència. Aquesta pot ser una jornada que esvaeixi molts dubtes, tant a la part alta de la classificació com a la cua.

Enllaços
Diari de Tarragona: El Nàstic empata a cero con el Xerez y consigue el punto que le asciende matemáticamente a primera.
Sport: El Nàstic, a primera.
El Mundo Deportivo: El Nàstic, a Primera División.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any