Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  02.06.2006  10:38

Diferents col.lectius castellonencs participen dissabte a València en la manifestació convocada pel Compromís pel Territori.

Han citat les persones interessades a les 16:20, a l'estació de Renfe, "per marxar tots junts cap a la plaça de Sant Agustí".

Men?ame
 

L’Associació de Veïns Mestrets-Borriolenc, de Castelló; el col.lectiu Salvem el Desert; la Colla Ecologista d’Almassora; la Plataforma Antiabocador de Residus Tòxics de Fanzara; la Plataforma Antiabocador de Residus Tòxics de les Coves; i el col.lectiu No Tan a Prop, de Peníscola, són les entitats castellonenques que convoquen dissabte, 3 de juny, a València, una manifestació organitzada pel Compromís pel Territori, sota l’eslogan Pel nostre futur, defensem el territori, en la qual es demanarà una Moratòria urbanística ara!. La manifestació, que eixirà a les 6 de la vesprada de la plaça Sant Agustí, compta amb el suport de més de 100 entitats cíviques defensores del medi ambient contra tota mena d’agressions urbanístiques, i està recolzada a més per entitats com ara Acció Cultural del País Valencià, Ecologistes en Acció, la Federació Escola Valenciana i els sindicats CCOO, Intersindical Valenciana, Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià, CGT i CTV.


Segons expliquen els organitzadors, “amb aquest acte volem expressar el rebuig cada vegada més generalitzat a la política destructiva del nostre entorn que practica l’actual govern de la Generalitat, i reclamem un País Valencià sostenible, en el qual es puga harmonitzar la construcció amb el respecte al medi ambient i amb els drets de les persones i els col.lectius”. Els convocants diuen que “conseqüents amb el que defensem, hem pensat que la millor manera d’assistir a l’acte, des de Castelló, és anant amb tren, i per això hem convocat les persones que ens vulguen acompanyar a les 16:20 hores, a l’estació de Renfe, per marxar tots junts cap a València”.