La Plataforma pels Pobles de la Safor fa una crida a la participació a la manifestació en defensa del territori

  • Els Verds del País Valencià critiquen la hipocresia de la Generalitat i també convoquen a la manifestació

VilaWeb
Redacció
01.06.2006 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Plataforma pels Pobles de la Safor i el Casal Jaume I d’Oliva van presentar ahir dimecres la convocatòria de la manifestació “Pel nostre futur, defensem el territori” que tindrà lloc a València el proper dissabte 3 de juny. Segons les entitats convocants de la comarca la manifestació, organitzada per Compromís pel Territori, “és un ultimàtum perquè els que ens governen ens estan possant en un camí sense retorn”.

Les entitats que impulsen la convocatòria mantenen que “cal una resposta col·lectiva, un compromís actiu dels ciutadans i les ciutadanes del nostre país, per acabar amb la destrucció, la corrupció i l’especulació, a favor d’una alternativa econòmica i social que respecte el territori, racionalitze els recursos naturals i energètics i la producció industrial, redrece l’agricultura i garantisca la participació de la ciutadania en les decisions”.

D’altra banda, mitjançant un comunicat, Els Verds del País Valencià han criticat “la hipocresia política del president de la Generalitat pel canvi del conseller de Territori”. I han demanat un procés de debat amb tots els partits polítics valencians per acordar un nou model territorial, l’aprovació d’una moratòria urbanística i suspensió de l’aplicació de la legislació vigent en tot el litoral valencià. El comunicat acaba fent una crida a la participació a la manifestació del 3 de juny a València.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any