Notícies

Dissabte  27.05.2006  12:23

Mas demana que al referèndum no hi hagi cap vot de càstig a Maragall

Men?ame
 

Artur Mas ha demanat avui que no hi hagi ni un sol vot de càstig al tripartit ni a Pasqual Maragall en el referèndum del nou estatut del 18 de juny, perquè, si fos així, 's'afegiria una altra hipoteca al futur de Catalunya'. El president de CiU ha dit que el moment de 'jubilar-lo' arribarà d'aquí a uns mesos, amb les eleccions al Parlament. El mateix president de la Generalitat va dir ahir que el referèndum no s'havia de convertir per passar comptes a ningú.

D'altra banda, el conseller d'Economia, Antoni Castells, ha dit que el PSC fariapinya amb Pasqual Maragall per a decidir qui serà el candidat del PSC a les eleccions al Parlament que es faran abans que acabi l'any. Castells ha assegurat que no hi hauria cap desavinença en les decisions que es prenguin. Ho ha dit l'endemà que el portaveu del PSC, Miquel Iceta, avisés que Maragall no hauria de donar per fet que serà candidat de nou, perquè 'hi ha banqueta'.

Castells ha dit aquestes paraules en la XXII reunió del Cercle d'Economia que es fa a Sitges, on ahir el president d'aquesta institució, José Manuel Lara Bosch, va dubtar de la capacitat de Maragall per encapçalar el govern i li va demanar que no repetís el tripartit.