L’escriptora de Simat de la Valldigna Lourdes Boïgues guanya el Premi Carmesina de narrativa infantil

  • El Grup de Danses Trapig rep el Premi Francesc Ferrer i Pastor que també atorga la Mancomunitat de la Safor

VilaWeb
Redacció
14.05.2006 - 18:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’escriptora de Simat de la Valldigna Lourdes Boïgues ha rebut el XVI Premi Carmesina de narrativa infantil, que convoca la Mancomunitat de Municipis de la Safor i està dotat amb 2.500 euros. L’obra guanyadora, La taverna del bandoler, s’editarà aquest any en la col·lecció El Gat en la Lluna, d’Edicions del Bullent. Boïgues, llicenciada en Dret per la Universitat de València, ja va resultar finalista l’any passat amb l’obra Estel estel·lar.

Amb un total de 31 obres, en aquesta edició n’han concorregut més que en qualsevol de les anteriors: 22 provenien del País Valencià (6 de la Safor), 6 de Catalunya i 3 de les Illes Balears. A més, és la primera vegada que el premi recau en una obra d’un autor de la comarca.

El Grup de Danses Trapig de Beniarjó ha rebut el Premi Francesc Ferrer i Pastor, que reconeix el treball realitzat per persones, institucions, associacions o empreses, que en les seues activitats hagen destacat d’una manera pública i notòria afavorint els interessos de la Safor i el seu progrés cultural. Ambdós premis es van concedir en una gal·la que va tenir lloc al Palau Miramar ahir dissabte.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any