Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  21.04.2006  08:18

L'Ajuntament d'Albaida organitza la primera Gala de l’Esport

S'hi farà un reconceixement públic als clubs esportius més antics, els més actius, i els esportistes més destacats.

Men?ame
 

Aquest divendres, 21 d’abril l’Ajuntament d’Albaida celebra la 1a Gala de l’Esport 'Ciutat d’Albaida', que tindrà lloc al pavelló cobert del poliesportiu municipal. En aquesta festa s'oferiran trofeus i reconeixements a clubs i entitats esportives de la localitat. Els reconeixements que s’atorgaran seran als clubs esportius més antics, als esportistes més destacats de l’any, i als promotors dels esports a Albaida. L’acte tindrà lloc a les 21.30 h i els assistents rebran una guia de l’esport albaidí amb una breu referència històrica de cada club, i a més, participaran en sorteigs de diferents regals relacionats amb el món esportiu.
La ciutat d’Albaida compta amb quasi vuitanta associacions, un bon nombre de les quals sónn esportives, entre les que destaquen el Motoclub 'Ciutat d’Albaida', llargament guardonat per la Federació de Motociclisme Valencià, el club Ciclista, que organitza tots els anys la cursa ciclista per la fira d’Albaida, el club d’Atletisme, organitzador de la Volta a Peu 'Mònica Pont' i altres competicions al llarg de l’any, el de colombaires (un dels més antics), el club de Pilota Valenciana, el de Futbol, Bàsquet, Frontennis, Dards, Gimnàstica Rítmica, o Gimnàstica d’adults. Hi ha a més a més els club de les escoles que que fan de pedrera i que fomenten els esports, com ara l’Escola Municipal de Futbol i l’Escola de Pilota Valenciana, d’Aeròbic, de Gimnàstica de Manteniment, tennis, etc. També cal destacar la presència del Club estatal de Dobermans que té la a la ciutat d’Albaida.
En la Gala esportiva s’espera la presència del Secretari Autonòmic d’Esports, David Serra, del Secretari General, Enric Sarasol, i d’esportistes destacats d’aquesta ciutat o vinculats a ella, com l’atleta Mònica Pont.