Castelló de Rugat acull aquest dissabte la XIX Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida

VilaWeb
Redacció
08.04.2006 - 12:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tot està a punt per celebrar aquest dissabte la Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida a Castelló de Rugat. Segons fons de l’organització, entre 6.000 i 7.000 persones podrien aplegar-se en aquesta població a celebrar aquesta autèntica festa de la llengua i de la cultura.

Des de les 16.30 hores i fins a les 22 hores, els participants en la trobada tindran al seu abast tallers, exposicions, actuacions musicals, màgia, demostracions, exposicions i una infinitat d’activitats lúdiques i educatives, en un completíssim programa que l’organització ha preparat.

Vicent Moreno, Alcalde de Castelló de Rugat, ha manifestat que se sent orgullós de la implicació del veïnat i del moviments associatiu local, que ha col·laborat amb la Comissió Organitzadora per tal que tot isca com s’ha planificat.

Recordem que a banda de les exhibicions de grups i associacions de la comarca, actuaran en la trobada els grups de rock Skamot i Sva-ters, el grup de Folk Tres Fan Ball, i la màgia i l’humor del Màgic Andreu, que serà l’encarregat d’amenitzar l’acte de lliurament dels premis Sambori, en la fase comarcal, que es donaran a partir de les 19 hores, a la plaça del Mercat i en els quals han participat més de 4.000 alumnes dels centres educatius de la Vall d’Albaida.

VilaWeb Ontinyent relitzarà una pàgina especial amb imatges de la Trobada. Si voleu que les vostres fotografies hi apareguen també, ens les podeu enviar al nostre correu electrònic ontinyent@vilaweb.cat.

+ Federació Escola Valenciana

+ Vídeo presentació de les Trobades 2006

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any