Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  31.03.2006  18:00

Raimon homenatja Ausiàs March a Gandia

Fa un concert avui a dos quarts d'onze al teatre Serrano

Men?ame
 

El cantant de Xàtiva, Raimon, actuarà avui al vespre al teatre Serrano de Gandia (la Safor). Aquesta actuació consistirà en una antologia dels seus quaranta anys de carrera musical, com la que ja s'ha pogut sentir a Barcelona i a Moscou. Això sí, a Gandia, hi cantarà especialment textos d'Ausiàs March, que hi va néixer, però també un florilegi de cançons basades en textos de Roís de Corella, Jaume Roig, Salvador Espriu i Pere Quart.

Les entrades per a escoltar Raimon ja es van esgotar dimarts, dues hores després d'haver-les posades a la venda. El concert es farà a dos quarts d'onze de la nit al teatre Serrano, inaugurat fa poc després d'una remodelació, que té capacitat per a set-cents setanta-cinc espectadors.

Dos concerts a la Pobla de Vallbona

Demà Raimon actuarà a la Casa de Cultura de la Pobla de Vallbona. D'antuvi s'havia previst un sol concert, però l'ajuntament n'ha hagut de programar dos, per causa de la gran demanda d'entrades. El primer serà a les set del vespre, i el segon, a dos quarts d'onze. Josep Vicent Garcia, regidor del Bloc de la Pobla de Vallbona, assegura que la petició d'entrades ha revolucionat la comarca del Camp del Túria, de tal manera que molta gent dels altres pobles ha mirat d'aconseguir-ne.