Els primers Premis Ovidi Montllor volen potenciar els músics valencians

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.03.2006 - 13:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui s’han presentat els primers Premis Ovidi Montllor a la música valenciana, que s’atorgaran a músics valencians, independentment del lloc de residència o d’enregistrament del disc. Els promotors-organitzadors (Col·lectiu Ovidi Montllor-COM – Associació de músics i cantants del País Valencià, L’Avanç, Escola Valenciana i el Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi) volen que, més endavant, els premis abastin tota el domini lingüístic català.De totes maneres, i a fi de contribuir a potenciar l’espai cultural i artístic del país, els organitzadors ja han instituït un premi, amb el nom de Muixeranga, al millor disc en català de tota l’àrea lingüística.

Els premis, que es lliuraran el mes de maig, consistiran en nou mencions diferents per als treballs editats des del 2001: millor disc, millor cançó, millor lletra, millors arranjaments i orquestració, millor disc pop-rock, millor disc de cançó d’autor, millor treball de folk, noves músiques i grup revelació.

L’organització lamenta que la promoció de la cultura valenciana depengui exclusivament de les entitats cíviques i que siguin aquestes que hagin de fer la tasca que correspondria a la Generalitat Valenciana.

Enllaços
Webs relacionades dins Nosaltres.com: Música.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any