Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  25.02.2006  20:00

Cinc mil persones ocupen la plaça de l'Ajuntament de València en defensa del territori

Més de setanta entitats han donat suport a la convocatòria

Men?ame
 

Més de cinc mil persones s'han concentrat avui al matí a la plaça de l'Ajuntament de València per a protestar contra els abusos urbanístics, seguint la convocatòria feta per Compromís pel Territori. Amb l'eslògan 'Moratòria urbanística, ja!', han reclamat que es deixin de plantejar nous projectes urbanístics en territori valencià i que es posi fre als abusos especulatius que apareixen en moltes zones, especialment del litoral valencià.

Les entitats adherides també reclamen que s'obri un debat social obert als ciutadans per a acordar el model territorial i el desenvolupament urbanístic, econòmic i energètic. Durant la concentració, els col·lectius que hi donen suport han estat presents a la plaça amb taules on han explicat qui són. La protesta s'ha amenitzat amb actuacions de dolçaines. Compromís pel Territori vol que la protesta també serveixi per ampliar i reforçar la xarxa de col·laboració entre les entitats del País Valencià que s'oposen a la política urbanística del govern del PP.