Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  21.02.2006  14:00

Adjudicat el servei de transport sanitari urgent i no urgent

Men?ame
 

L’empresa Mont TS S.L. ha estat l’adjudicatària per realitzar el transport sanitari urgent del sector Sabadell del Vallés Occidental, al que pertanyen Ripollet, Cerdanyola, Montcada i Badia. Aquest servei s’ha adjudicat per un import de 6.510.829€ i contempla 2 ambulàncies de Suport Vital Bàsic de 24 hores per Ripollet. Els quatre municipis també disposaran a més d’una UCI mòbil de 24 hores que s’ubicarà a Cerdanyola.
D’altra banda, l’empresa UTE Ambulàncies Lafuente/Ambulàncies Vallès prestarà el servei de transport sanitari no urgent del sector Sabadell, excloent el municipi de Montcada i Reixac. L’adjudicació s’ha realitzat per un import de 3.715.921,03 €.
A través d’aquestes adjudicacions es posarà en marxa el nou model d’atenció d’emergència hospitalària que separa el transport urgent del ja programat. Sis empreses es van presentar al concurs públic convocat per la Generalitat per adjudicar el servei de transport sanitari urgent i no urgent a la zona de Ripollet i rodalies.