Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  15.02.2006  00:01

Planten 200 nous arbres i arbustos en la Senda del Riu Clariano en el Dia de l’Arbre.

Hi van acudir més de 100 persones a l’acte, 20 d’elles en bicicleta.

Men?ame
 

Més d'un centenar de persones, segons fonts oficials, van acudir diumenge a participar del Dia de l’Arbre a Ontinyent, una vintena de les quals amb bicicleta, arran de la convocatòria feta pel col·lectiu 'Ontinyent en Bici'. Des d'ADEA-Ecologistes en Acció, coorganitzadors de l'activitat amb l'Ajuntament d'Ontinyent, s'han mostrat satisfets 'perquè hem aconseguit un paratge molt complert, amb un ecosistema d’arbres i arbustos molt equilibrat', en paraules de Rafael Gandia. L’Agrupació per la Defensa Ambiental d’Ontinyent ha estat la organitzadora d’esta XXIV edició del Dia de l’Arbre, conjuntament amb la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent. 'L’orografia del terreny i el fet que els clots estigueren ja fets va animar els assistents a col·laborar, i vam haver d'anar a buscar més exemplars, ja que inicialment n’havíem previst 150”.
El regidor de Medi Ambient, Francisco García Mancheño, també s’ha mostrat molt satisfet pel desenvolupament de la diada naturalista i pels resultats aconseguits, i ha detallat que són aproximadament 700 metres de senda els que s'han recuperat i ara ofereixen un aspecte molt més agradable.