Ficcionaris. El tercer llibre de Jesús Pacheco.

VilaWeb
Redacció
21.04.2001 - 12:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El llibre serà proporcionat a la premsa a partir del 15 de maig, però serà venut a partir del dia de Sant Jordi. El llibre consta de dues parts: a la primera hi ha més de 150 microcontes o contes brevíssims, alguns d’una sola línia. A la segona part hi ha 11 contes de l’estil dels seus dos anterior llibres. “Ficcionaris” és un recull de contes brevíssims que emergeixen com a mirall (deformat, si voleu) de les diverses personalitats i les seves configuracions que tots, absolutament tots, tenim en aquest principi de mil·leni.

Jesus Pacheco ofereix al lector un llibre divertit i lúcid alhora, on la ironia i la paradoxa hi son omnipresents, salpebrat amb petites dosis de poesia i també de tot allò que anomenem políticament incorrecte.

Nascut l’any 1964. Llicenciat en Filologia Catalana i Espanyola. Constructor especialitzat en la restauració de masies. Ha publicat els llibres de contes “Tots els àngels del món” (Premi de Narrativa Ribera d’Ebre 1995) i “Anomeneu-lo amor” (Finalista Premi Narrativa Bern 1997).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any