Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  31.01.2006  11:59

La campanya "UNITÀRIA PER L'AUTODETERMINACIÓ" es presenta al Penedès

Men?ame
 

Els actes al Penedès podríem dir que van començar el passat 17 de gener. La Candidatura d'Unitat Popular, a instàncies de la “Campanya Unitària per l'Autodeterminació”, va defensar en el Ple Municipal de Vilafranca del Penedès una moció on es demanava que l'Ajuntament recolzés aquesta iniciativa. La moció va ser rebutjada amb el vot a favor de la CUP, els vots en contra del PSC i el PP, i l'abstenció de CIU, ERC i el regidor del grup socialista i membre d'ICV, Patro Recober.

Per altra banda, el passat 24 de gener es va reunir per primera vegada la coordinadora penedesenca. A aquesta primera assemblea hi van assistir representants d'Endavant, La Torxa, la RAV (Assemblea de Joves) i de la CUP. S'ha convocat una propera assemblea oberta a tothom qui vulgui recolzar la campanya per al proper 14 de febrer a les 19h al Casal Independentista de Vilafranca El Cep (Santa Maria, 5).

Des de la coordinadora penedesenca, s'ha decidit convocar una concentració sota el mateix lema de la campanya – “Som una nació, autodeterminació” - el proper dilluns 6 de febrer, on es repartiran el manifest i la convocatòria de la manifestació del proper 11 de febrer.
També es fa una crida a tothom qui vulgui desplaçar-se amb transport públic a la manifestació de l'11 de febrer a trobar-nos el mateix 11 de febrer, a 2/4 de 6 de la tarda, a l'estació de RENFE de Vilafranca del Penedès.
La comissió penedesenca està preparant un seguit d'actes públics de cara al febrer a diverses poblacions de la comarca, com ara xerrades, debats, concerts... Seguirem informant.

Convocatòries:

– Dilluns 6 de febrer: Concentració a les 20h. a la Plaça de la Vila de Vilafranca sota el lema:
SOM UNA NACIÓ, AUTODETERMINACIÓ.
– Dissabte 11 de febrer: Manifestació nacional a Barcelona. A les 19h. a la Plaça Universitat sota
el lema: SOM UNA NACIÓ, AUTODETERMINACIÓ.
– Dimarts 14 de febrer: Assemblea de la Coordinadora Penedesenca de la “Campanya Unitària
per l'Autodeterminació”. A les 19h. Al Casal Independentista de Vilafranca “ El Cep”.

Campanya Unitària per l'Autodeterminació
30 de gener de 2006, Vilafranca del Penedès


Més informació a www.autodeterminacio.net