Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  16.01.2006  22:00

El nou grup Aramateix, hereu dels Brams, enregistra el seu primer disc a Taradell

Men?ame
 


El 7 de maig del 2005, el grup de rock radical Brams es va acomiadar dels seus seguidors en un emotiu concert a Berga davant de més de 10.000 persones. Només deu mesos després, l'empelt torna a rebrotar i Francesc Ribera Titot, cantant, lletrista i líder del grup, ja té a punt el projecte que ha de recollir l'herència d'una de les formacions històriques del rock en català. Es tracta d'Aramateix, una banda que pren el nom d'un poema de Miquel Martí i Pol i que aquests dies està enregistrant el seu primer disc als estudis Sibèlius de Taradell amb la intenció "d'editar-lo a finals de febrer" i començar a presentar-lo en directe "a partir del mes de maig".

Coincidint amb la fi de Brams, Titot va deixar Barcelona "per prescripció facultativa" i ara resideix a tocar de Vic, a Calldetenes, "ja que aquí hi tinc més tirada i molts amics". La majoria de músics de la nova banda, a més, són osonencs i la base d'operacions -assajos i gravacions- també està instal·lada a la comarca d'Osona. Dels antics Brams, a Aramateix continuen Xevi Vila Xef (bateria) i Sergi Beringues (trompeta). La formació que està gravant el disc es completa amb Jordi Comasòlives (baix), Rai Castells (guitarra) i Xevi Capdevila (tenora i tible). Titot continuarà actiu a Mesclat, Dijous Paella i Josep M. Cantimplora, "compaginant-ho com quan estava amb Brams".