Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  13.12.2005  19:37

Ramon Basiana rep el premi President Companys 2005

Men?ame
 

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, ha lliurat avui al vespre el premi President Companys 2005 a Ramon Basiana (a la foto), l'actual president de la Federació Catalana de Patinatge. L'acte del lliurament del premi, que atorga la Plataforma pro Seleccions Catalanes, s'ha dut a terme al palau de Pedralbes. El jurat ha considerat que Basiana havia demostrat la legitimitat de l'oficialitat de les seleccions catalanes.

Basiana, que és president de la Federacio Catalana de Patinatge des del 2002, també ha estat membre de l'àrea d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, i director esportiu d'hoquei patins del Comitè Olímpic dels jocs del 1992. A més a més, Basiana ha capitanejat les accions dutes a terme pel reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes, i va aconseguir que la Federació Internacional de Patinatge (FIRS) reconegués, en una primera fase, la Federació Catalana.