El València goleja l’Espanyol i el Barça guanya el Vila-real

• Els de Rijkaard retallen distàncies respecte el líder

05.12.2005 - 09:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El València ha demostrat que és un equip que cal tenir en compte aquesta temporada. En la visita a l’estadi Lluís Companys, els valencians van golejar l’Espanyol i el resultat final fou d’1-3. Els blanc-i-blaus no no van poder superar un València molt ben col·locat i intel·ligent, que va aconseguir els gols al minut 15 (Angulo), 42 (Villa) i 60 (Aimar). No va ser fins al minut 63 que l’Espanyol ha fet el gol de l’honor (Coro).

Finalment, el segon enfrontament de la jornada es va acabar amb el triomf del Barça per 0-2 contra el Vila-real. Els gols els van fer Peña (en pròpia porteria) i Deco. El Barça va jugar amb l’absència destacada de Xavi, que divendres es va lesionar i que estarà no pas menys de sis mesos de baixa. El partit fou molt disputat, però els blaugranes van ser superiors al Vila-real.