Notícies

Dilluns  28.11.2005  07:51

Sant Joan Despí defensa l’alternativa de la línia 12 del metro

Men?ame
 

L’Ajuntament de Sant Joan Despí recorda la necessitat de dotar la comarca del Baix Llobregat d’una xarxa de transport públic que garanteixi la mobilitat interna dels seus habitants. En aquest sentit, i en referència a la reunió de dimarts passat entre diferents alcaldes d'ajuntaments del Baix Llobregat i Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya per tractar el futur de la línia 12 de metro, Antoni Poveda, primer tinent d'alcalde de Sant Joan Despí ha dit 'que el govern de la Generalitat està dilatant la concreció de la línia 12 i les alternatives que es van plantejar en el seu moment.

El fet que el cost de la línia 9 suposi el doble que el que havia plantejat l'anterior govern, no pot ser cap excusa per condemnar a la ciutadania d'aquesta part del territori del Baix Llobregat a patir les conseqüències'. És per això que els alcaldes van sol·licitar que, abans del 31 de gener de 2006, es concreti el pla que s'ha de portar a terme l'any vinent amb l'objectiu d'iniciar els projectes necessaris.

El consistori de Sant Joan Despí defensa l'alternativa de fer la línia 12 entre Castelldefels i Cornellà, tot travessant Gavà, Viladecans, Sant Boi, Sant Feliu i Sant Joan Despí. Igualment manté que s'ha de perllongar la línia 3 cap a Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Feliu, fent una correspondència a aquesta ciutat entre la 12 i la 3.