Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  24.11.2005  20:30

Els valldalbaidins Odi, Gàtaca i el Corredor Polonés, al Disc dels Músics i Cantants en Valencià 2005.

Men?ame
 

VALÈNCIA, 24 (EUROPA PRESS)
Un total de 25 solistes i grups integren la nòmina d'artistes participants en "El Disc dels Músics i Cantants en Valencià 2005", un àlbum amb el qual es vol reivindicar que la música en català "existeix, està ben viva i creix sense parar", segons han assegurat els responsables de la iniciativa.
El disc, que ha sigut presentat aquest matí de dijous en un acte celebrat a l'edifici de la Nau de la Universitat de València, reuneix algunes de les principals figures del panorama musical en valencià, com ara Obrint Pas, Rafa Xambó, L'Ham de Foc, Al Tall, Pau Alabajos i els Músics Furtius, Bajoqueta Rock, Lluís Miquel, Feliu Ventura (acompanyat ací per Lluís Llach, Miquel Gil i Pascal Comelade), Òscar Briz, La Beniterrània, els albaidins Odi, Verdcel i La Gossa Sorda.
Completen aquesta llista Contratempo, els ontinyentins Gàtaca i el Corredor Polonés, Mugroman, Arròs Caldós, El Cau del Llop, Nelo Sorribes, Catximba, Alikata Rock, Prisoners of War i Inòpia.
Aquest treball discogràfic, que es distribuirà a València juntament al diari "L'Avanç" i a Catalunya amb la revista "Enderrock", s'acompanya d'un catàleg que recopila 113 artistes que desenvolupen la seua carrera en valencià ordenats alfabèticament i per estils, des del pop-rock fins a la cançó d'autor, passant pel folk, les noves músiques, els jazz, els blues o els ritmes electrònics.

+ Odi
+ Gàtaca
+ El Corredor Polonès

+ L’Avanç: Diversos col·lectius presenten el Disc dels Músics i Cantants en Valencià de l'Avanç