Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  11.11.2005  06:00

Valencianisme.com convida a apadrinar un taxi contra el 5%

Men?ame
 

La darrera iniciativa de la Campanya contra el 5%, que organitza el col·lectiu valencianisme.com, porta per nom Apadrina un taxi contra el 5%. La idea és d'inculcar als ciutadans que denunciïn aquesta barrera electoral des dels taxis de totes les poblacions possibles i que, a tal fi, dipositin un donatiu de cinquanta euros al compte corrent de la campanya. Per cada ingrés un taxi circularà, durant tot un mes, amb els adhesius de la campanya.

La protesta contra el manteniment de la barrera del 5% al projecte d'estatut valencià va més enllà de l'àmbit polític. El col·lectiu valencianisme.com ha llançat la campanya 'No al 5%, cap ciutadà sense veu a les corts valencianes', per demanar als ciutadans que es manifestin contra un disposició que deixa sense representació els partits minoritaris. Concretament, als comicis del 2003 es van quedar sense representació un 12% dels votants. Per denunciar-ho, la campanya insta a enviar cartes als directors dels principals mitjans de comunicació, correus de protesta als grups parlamentaris popular i socialista i als dirigents valencians. També han editat una postal virtual explicant les conseqüències de la barrera.