Notícies

Dilluns  10.10.2005  06:00

Urbe TV comença a emetre a la freqüència que ocupava Flaix

Men?ame
 

Flaix TV ha deixat d'emetre, a partir d'avui, en la freqüència que utilitzava. Ara, aquesta freqüència l'ocupa la cadena Urbe TV, una nova emissora orientada també a un públic jove i amant de la música actual. La nova cadena pertany al grup Vocento, editor de l'ABC i que controla una quarantena de cadenes a l'estat espanyol. Això no significa la desaparició de Flaix TV com a cadena, perquè d'ací a uns mesos començarà a emetre a través de la TDT.

L'estiu passat, Vocento va comprar el 75% de les freqüències del grup Flaix.
Urbe emetrà vint-i-quatre hores al dia amb una programació on dominaran els programes musicals. Entre els espais destacats hi ha el xou nocturn De debò?, presentat per Albert Lesán (22.30 h); l'espai musical Fan factory, conduït per Àlex Casademunt i Irene Merino (20.00 h), i el magazín Zona urbana, amb Elisenda Pineda i Xavi Canalias (13.00 h i 01.15 h). Els caps de setmana s'emetrà també cinema, documentals i espais de curta durada de diferents gèneres, bàsicament musicals.
Urbe TV es veurà a Barcelona i la seva àrea metropolitana (canal 57 UHF), el Vallès (60), el Maresme (32), Montcada (24), el Garraf (65), el Bages (32-42) i Molins de Rei (48).